Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/midtcon.dk/public_html/templates/midtcon/functions.php on line 201

Praktisk info

[html ]

Til et arrangement som dette, hvor der kommer folk fra forskellige steder i landet, er det vigtigt at der også er styr på de praktiske informationer.

Derfor har vi taget højde for både overnatningsmuligheder og forplejning

Kommer du langvejs fra og gerne vil have familien med til det midtjyske, men ikke ved hvad de skal lave? Så har vi også her en lang række ting i området som vil interessere dig.
Vi har nemlig sammenstykket en tur for familien hvor vi holder dem godt beskæftiget med forskellige aktiviteter både Lørdag og Søndag.

I Mønsted hvor Midtcon afholdes finder du Mønsted Kalkgrubber. 
Her har du Danmarks største kalkmine, og her finder du også meget mere end bare kalk: Der er arrangeret en rundvisning Lørdag for din familie, hvor de kommer ind og ser grupperne, oplever stemningen, ser hvor grubbeosten lagres, oplever de kendte flagermus som er kendt fra b.la. tv programmet 1 hold 2 døgn 3 dyr.

Søndag er der historiefortælling og rundvisning i Daugbjerg Minilandsby og Daugbjerg Gamle Vandmølle.
I møllen finder du en stor del af den historie som Daugbjerg og Fjends er så kendt for.
Afhængigt af tilslutningen vil der komme flere aktiviteter til løbende, for dem som gerne vil ud og se noget turisme i Fjends Herred.

Se meget mere på flagermusenesland.dk eller book tur til familien ved at skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi ses til Midtcon den 10-11 november 2018

[/html]